ITS EUROPEAN CONGRESS 2019

Het ITS European Congress 2019, georganiseerd door ERTICO-ITS Europe, vindt dit jaar plaats in Nederland! Van 2-6 juni bruist de Brainport regio Eindhoven-Helmond van de nieuwste ITS technologieën en mobiliteitsconcepten. Uiteraard is ViNotion aanwezig!

DUTCH STREET

Nederland heeft een unieke aanpak als het gaat om de inzet van Smart Mobility. Met 17 miljoen inwoners, miljoenen fietsen en auto’s, duizenden kilometers snelweg en fietspad is de noodzaak hoog. Samen met overheid en bedrijfsleven bundelt ViNotion samen met Sweco haar krachten in de Dutch Street (bovenin het Evoluon), waar de bezoeker kennis kan maken met alle Nederlands innovaties op het gebied van Smart Mobility, zoals mobility data harvesting door beeldanalyse (AI) voor bijvoorbeeld urban planning, verkeersmodellering en verkeerscentrale ondersteuning.

BELEEF GEOPTIMALISEERDE TRAFFIC FLOW EN VERKEERSVEILIGHEID

SWECO en ViNotion slaan de handen ineen. Wij bieden oplossingen aan voor de toenemende urbanisering op stadsontwikkeling- en multimodale mobiliteitsgebied. Hoe ontwikkelen en ontwerpen we steden, wegen en infrastructuur zo effectief, efficient en slim dat doorstroming en veiligheid voor voetgangers, fietsers, voertuigen, en andere verkeersdeelnemers wordt geoptimaliseerd?

De oplossing: ViNotion verzorgd mobility data harvesting middels AI beeldanalyse. Uit één sensor verkrijgt men multimodale verkeersdata met hoge betrouwbaarheid en valideerbaarheid. Op basis van deze data wordt sturing mogelijk gemaakt. SWECO kan hiermee bijvoorbeeld haar verkeersmodellering, VRI-management en infrastructurele consulting op afstemmen ten gunste van de eindklant.

Onze Smart Analytics experts staan klaar om met je in gesprek te gaan over de uitdagingen in jouw stad of gemeente.

KOM BIJ ONS LANGS

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit? Of wil je met ons sparren over mobiliteitsvraagstukken? Kom dan langs in onze stand (nr. 3.15) of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

HOE MELD IK MIJ AAN?

Toegang tot het congres is €75. Meld je via deze link aan en gebruik de kortingscode: EXFR9746, dan is de toegang kosteloos.

LOCATIE

Evoluon
Noord Brabantlaan 1a
5652 LA Eindhoven

CONTACT

Azem Kariman en/of Egbert Jaspers
Sales Manager/directeur
E azem.kariman@vinotion.nl
E egbert.jaspers@vinotion.nl

T +31 40 23 66 761