Werken bij ViNotion

Smart vision, people counting, schepen detectie en MMR zijn maar een paar termen waar wij ons mee willen associeren. ViNotion is gespecialiseerd in intelligente beeldinterpretatie in video's voor het herkennen van objecten, met toepassingen in passantentelling en verkeer.
Wij zijn op zoek naar slimme mensen om nieuwe dingen te bouwen. Bouw samen met ViNotion aan computer vision. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Waarom ViNotion

ViNotion is gespecialiseerd in intelligente beeldinterpretatie in video's voor het herkennen van objecten, met toepassingen in videobewaking en passantentelling. Deze autonome computersystemen zijn gebaseerd op video-analysetechnologie door patroonherkenning en “machine learning”. Naast standaardproducten ontwikkelt ViNotion maatwerkoplossingen. Deze worden aangeboden variërend van softwarebibliotheken, integreerbaar in bestaande systemen, tot complete systemen inclusief het hardware platform.

Lees meer over ViNotion

Vacatures

Bekijk hier al onze openstaande vacatures. acquisitie naar aanleiding van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf u in voor de Nieuwsbrief.


*
Verplichte velden