Werken bij ViNotion

Smart vision, people counting, schepen detectie en MMR zijn maar een paar termen waar wij ons mee willen associeren. ViNotion is gespecialiseerd in intelligente beeldinterpretatie in video's voor het herkennen van objecten, met toepassingen in passantentelling en verkeer.
Wij zijn op zoek naar slimme mensen om nieuwe dingen te bouwen. Bouw samen met ViNotion aan computer vision. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Waarom ViNotion

ViNotion is gespecialiseerd in intelligente beeldinterpretatie in video's voor het herkennen van objecten, met toepassingen in videobewaking en passantentelling. Deze autonome computersystemen zijn gebaseerd op video-analysetechnologie door patroonherkenning en “machine learning”. Naast standaardproducten ontwikkelt ViNotion maatwerkoplossingen. Deze worden aangeboden variërend van softwarebibliotheken, integreerbaar in bestaande systemen, tot complete systemen inclusief het hardware platform.

Lees meer over ViNotion

Vacatures

Bekijk hier al onze openstaande vacatures. acquisitie naar aanleiding van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacature: Medior C++ engineer voor real-time, multi-sensor verwerking

40-urige werkweek --- Eindhoven


Science Fiction wordt realiteit

Je begint te vertellen: “Ken je films en series zoals NCSI, waar ze automatisch camera’s scannen voor objecten? Of waar ze oneindig inzoomen op een video en dingen kunnen zien die je normaal niet ziet? Dat doen wij, maar dan anders.” Je past innovatieve algoritmes en Kunstmatige Intelligentie (Engels: AI) toe op camerabeelden, zodat je meer kan zien dan het menselijk oog, en dan geautomatiseerd! Je past dit toe op uitdagende situaties in Verkeersmanagement, Smart Cities, en Veiligheid.


Jouw product

ViNotion ontwikkelt slimme camera’s die automatisch en real-time kunnen meten. Dit doen wij voor verkeersanalyse en crowd management, maar wij zijn de afgelopen 10 jaar ook bezig geweest met de ontwikkeling van een specialistisch product voor de Nederlandse Defensie (Nieuwslink). Jij wordt het vierde lid van het Defensie & Security Team, maar zal ook wat ondersteuning bieden aan de andere softwareteams van ViNotion. Voor Defensie past ViNotion slimme camera analyse en Kunstmatige Intelligentie toe om (explosieve) dreigingen in de omgeving van het voertuig automatisch te signaleren. Dit systeem kan hiermee levens redden tijdens internationale veiligheidsmissies. Het doel is om het product nu marktklaar te maken, door het robuust maken, versnellen en optimaliseren van sensoren en algoritmes van partner bedrijven.


Jouw typische dag bij ViNotion

Met een frisse blik kom je jouw kantoor binnen, of dit nou thuis is of op het hoofdkantoor in Eindhoven. Je pakt een kop koffie en start je werk op. Je collega’s druppelen ook binnen en je discussieert het laatste nieuws. Je start je werk met je actieve en toekomstige taken bekijken op het Kanban board op Jira. Je ziet dat een collega werkt aan een stuk software architectuur waar je laatst nog goede ideeën over had, dus je bespreekt deze met hem/haar en werkt de interfaces uit. Daarna ga je aan de slag met je eigen code; je kijkt op GitLab voor reviews van collega’s op je laatste Merge Request, past je code aan en biedt het opnieuw aan ter review. In de middag bespreek je de voortgang met je team lead, en start je met de conversie van een component in de oude codebase naar het nieuwe framework. Je komt in de flow en schrijft nog betere code dan je gister hebt geschreven. Trots op je werk, verlaat je je kantoor en ben je klaar voor morgen: Nog een energieke dag bij ViNotion.

 

Jouw focus

Kort gezegd, is jouw focus binnen het bedrijf om hoge code kwaliteit van dit product neer te zetten en te waarborgen. Je gebruikt jouw kennis om bestaande sensormodules van verschillende bedrijven te integreren of te converteren, om het klaar te maken voor in het veld.

 

Technische ervaring

• Moet je hebben: Uitstekende vaardigheden in C++. Nuttig: OpenCV, C++11, C++14, C++17
• Moet je hebben: Ervaring met werken in een Linux omgeving.
• Nuttig om te hebben: Ervaring met DevOps, Component-gebaseerd ontwerp, Embedded Processing, Python, Javascript, Make/CMake

Jij :

• Kan genieten om in de “flow” te zitten en te coderen voor meerdere uren achter elkaar
• Kan in staat zijn om code van andere bedrijven te doorgronden zonder documentatie
• Heeft de Nederlandse nationaliteit (vanwege het werk voor Defensie)
• Praat bij voorkeur Nederlands. Is geen vereiste, maar wees bewust dat het grootste deel
van ViNotion Nederlands spreekt.
• Bent woonachtig in of nabij Eindhoven.
• Bent bewust dat het interview proces ook een VOG check bevat.


Jij krijgt:

• € 3.200 - € 4.200 salaris, afhankelijk van ervaring
• Reisvergoeding
• Een eenjaarscontract met ruimte voor een vaste aanstelling
• Een jaarlijkse bonus gebaseerd op een percentage van de bedrijfswinst

Is dit iets voor jou?

Hou je ervan om in een 3-4 persoons team samen te werken? Wil je een hoge kwaliteit coding framework neerzetten? Wil je in verschillende sensor modules duiken en naar onze code base omzetten? Wil je aan een innovatieve oplossing werken om levens van onze soldaten internationaal te redden? Dan is dit iets voor jou!

Werken wij binnenkort samen aan de toekomst?

Stuur je email met motivatie en CV naar: info@vinotion.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.