Werken bij ViNotion

Smart vision, people counting, schepen detectie en MMR zijn maar een paar termen waar wij ons mee willen associeren. ViNotion is gespecialiseerd in intelligente beeldinterpretatie in video's voor het herkennen van objecten, met toepassingen in passantentelling en verkeer.
Wij zijn op zoek naar slimme mensen om nieuwe dingen te bouwen. Bouw samen met ViNotion aan computer vision. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Waarom ViNotion

ViNotion is gespecialiseerd in intelligente beeldinterpretatie in video's voor het herkennen van objecten, met toepassingen in videobewaking en passantentelling. Deze autonome computersystemen zijn gebaseerd op video-analysetechnologie door patroonherkenning en “machine learning”. Naast standaardproducten ontwikkelt ViNotion maatwerkoplossingen. Deze worden aangeboden variërend van softwarebibliotheken, integreerbaar in bestaande systemen, tot complete systemen inclusief het hardware platform.

Lees meer over ViNotion

Vacatures

Bekijk hier al onze openstaande vacatures. acquisitie naar aanleiding van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

(Medior) Technical application support engineer voor slimme camera’s

32/40-urige werkweek --- Eindhoven


Science Fiction wordt realiteit

Je vertelt je vrienden op een feest dat je bij een innovatief bedrijf werkt. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Je begint te vertellen: “Ken je films en series zoals NCSI, waar ze automatisch objecten zien op camerabeelden? Of waar ze oneindig inzoomen op een video en dingen kunnen zien die je normaal niet ziet? Dat doen wij, maar dan anders.” ViNotion past Kunstmatige Intelligentie (AI) toe op camerabeelden, om verkeers- en crowdmanagement te automatiseren. Jij ondersteunt onze klanten om dit product zo goed mogelijk in te zetten.


Jouw product

ViNotion heeft producten voor verkeers- en crowdmanagement, onder de naam ViSense. ViNotion past Kunstmatige Intelligentie toe om verkeersdeelnemers te detecteren en hun snelheid, GPS-positie en type voertuig te meten. Deze informatie is 24/7 toegankelijk voor klanten door een web interface en een API. Onze klanten zijn overheden en wegbeheerders, maar we werken vaak samen met partners die de installatie en eerstelijnssupport verzorgen.

Wij leveren tweedelijns ondersteuning voor data integratie, gebruik van de web interface, en het installeren en configureren van producten. Wij ondersteunen ook bij aangepaste projecten om het product te demonstreren. Echter zijn jouw collega’s ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de algoritmes en het product. Daarom zoeken wij jou, om de support en ondersteuning te stroomlijnen en de volle aandacht te geven aan onze klanten en partners.


Jouw typische dag bij ViNotion

Met een frisse blik kom je jouw kantoor binnen, of dat nou thuis is of in Eindhoven. Je pakt een kop koffie en bespreekt het laatste nieuws met je collega’s. Je bekijkt je actieve taken op het Kanban board op Jira. Je ziet dat een bug is opgelost die je had gerapporteerd, dus de fix rol je uit bij de klant. Daarna prepareer en configureer je een tiental systemen bij een verkeersmeting. In de middag bespreek je de lopende projecten met je team lead, en onderzoek je met behulp van scripts een foutmelding van een klant. Voor een ander project haal je verkeersdata op via de database en documenteert deze. Trots op wat je hebt gedaan, verlaat je je kantoor en ben je klaar voor morgen: Nog een energieke dag bij ViNotion.

 

Jouw focus

Kort gezegd, is jouw focus binnen het bedrijf om de tweedelijns support te voorzien aan onze klanten en partners. Deze komen altijd op de eerste plaats. Daarnaast help je mee met het realiseren van projecten door producten te configureren, analyses te maken van de telresultaten en producten te prepareren voor gebruik door onze partners.

 

Technische ervaring

 • Je hoeft niet alles te weten wat onderaan staat, maar je vindt het wel interessant en kan het
  snel leren. Je start bij ons met producttraining en wordt direct meegenomen bij alle bestaande
  projecten en klantcontacten;
 • Je kan overweg met scripts in Python en Bash;
 • Je hebt kennis van Linux systemen en gebruik van de terminal;
 • Je hebt gewerkt met netwerken (VPN, DHCP), camera’s (RTSP, WDR) en APIs (WebSockets, REST, GraphQL).


Jij als persoon:

 • Bent bereid om intern te leren over onze producten, inclusief technische achtergrond;
 • Staat ervoor open om soms direct in contact te staan met klanten of partners;
 • Bent flexibel in je planning (binnen kantoortijden) en balanceert support en projectuitrol;
 • Hebt al enkele jaren ervaring in support van een technische (hardware) applicatie;
 • Kan goed communiceren in het Nederlands én Engels;
 • Bent woonachtig in of nabij Eindhoven.


Jij krijgt:

 • 27 vakantiedagen + nationale feestdagen op basis van 40 uur;
 • € 2.300 - € 3.000 salaris (afhankelijk van ervaring) op basis van 40 uur;
 • Reisvergoeding;
 • Een SIM-kaart die je ook persoonlijk kan gebruiken;
 • Een éénjaarscontract met ruimte voor een vaste aanstelling;
 • Een jaarlijkse bonus gebaseerd op een percentage van de bedrijfswinst.

Wat is de selectieprocedure:

 • 1e interview: kennismaking, komen de verwachtingen overeen?
 • 2e interview: rollenspel met potentiële klant en technisch assessment.
 • Gesprek over arbeidsvoorwaarden.


Is dit iets voor jou?

Hou je ervan om in een kleine organisatie te helpen de klant centraal te stellen? Wil je helpen om slimme camera’s toegankelijk te maken voor iedereen? Dan is dit iets voor jou!

Are you up for the adventure?

Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten als onze collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd.